“The Sacred Plant – Healing secrets exposed” docuserie beschikbaar om online te bekijken!

The Sacred Plant

The Sacred Plant – Healing secrets exposed 7-Day Docuseries

De zevendelige docuserie “The Sacred Plant – Healing secrets  Exposed” zal vanaf heden online beschikbaar zijn om te bekijken.

Registreer je om ook deze docuseries te bekijken: The Sacred Plant – Healing secrets exposed

Cannabis Sativa is al van oudsher gekend als een geneeskrachtige plant. Nochtans kwam er in de USA in de jaren dertig een ban op deze geneeskrachtige plant die tevens voor vele andere toepassingen een geschikte grondstof is. De federale regering en de DEA beschouwen cannabis nog altijd als een gevaarlijke drug die geen medicinale toepassingen heeft. Ondanks dat de regering patenten heeft op medicinale toepassing van cannabis die ze ontdekt hebben.

The Sacred Plant - Healing secrets exposed
The Sacred Plant 7-delige docuserie

Vijftien jaar na de introductie van medicinale cannabis in Nederland is er nog altijd maarr één producent van legale medische cannabis dat op recept verkrijgbaar is via de apotheek.  Het wordt duidelijk dat wij in Nederland, ooit cannabis-koploper, links en rechts ingehaald zijn aangaande het gebruik van medicinale cannabis. De kennis, het gebruik en de toepassing van medicinale cannabis in landen als USA en Israël zijn in zo’n stroomversnelling geraakt sinds de introductie van medicinale cannabis dat  het huidige beleid door politici aangaande cannabis niet meer te verdedigen is.
In de eerste aflevering wordt onder andere dit hypocriete en corrupte beleid aangehaald. Verder maken we kennis met de artsen, wetenschappers, gezondheidsexperts en mensen die kanker verslagen hebben met gebruik van medicinale cannabis. Deze mensen komen de hele serie terug. Het is een boeiende inspirerende docuserie die een mooi beeld geeft van het huidige tijdsbeeld in de USA met het beleid dat per staat verschilt.

De hele serie zit barstensvol info over de stand van zaken aangaande medicinale cannabis en verschillende aandoeningen. Internationale wetenschappers en artsen, die dagelijks met cannabis bezig zijn, informeren ons over de (klinische) onderzoeken die al gedaan zijn en worden.  Ze laten mensen aan het woord die medicinale cannabis gebruiken voor verschillende aandoeningen. Er worden suggesties gedaan hoe cannabis te gebruiken, hoe aan cannabis te komen en hoe medicinale cannabis zelf te bereiden.

Kortom deze docuserie is de moeite waard, ik raad deze serie aan voor iedereen die een zieke in zijn/haar omgeving heeft en deze met dit door God gegeven volksmedicijn wilt helpen. Voor iedereen die nog niets weten over de medicinale voordelen van cannabis, voor iedereen die meer willen weten over cannabis, voor iedere arts die een medicijn wilt gebruiken die wel werkt waar farmaceutische medicijnen laten afweten.
Kanker, Epilepsie, Glaucoom,  Auto-immuunziekte’s, Alzheimer, ALS, in principe bij iedere aandoening, kan cannabis behulpzaam zijn en zelfs genezing brengen omdat het cannabis als holistisch medicijn de oorzaken van de aandoeningen kan behandelen. Na het zien van deze docuserie ben je op de hoogte van alle hedendaagse wetenswaardigheden van cannabis. Een echte aanrader die iets verder gaat door dat het uitgebreid is.

The Sacred Plant: Healing Secrets Exposed is a FREE 7-part docu-series about what could be the most powerful healing plant on earth. The series will be available to you entirely FREE and ONLINE from Nov 2nd-9th, 2017.

To watch for FREE, please make sure you sign up at:  The Sacred Plant – Healing secrets exposed

 

The Sacred Plant has been used for 5,000+ years to successfully prevent, treat and even beat Cancer, Multiple Sclerosis, Alzheimer, Parkinson, Rheumatoid Arthritis, PTSD, Epilepsy and 16+ other serious health conditions. Through the docu-series, we can’t wait to share all of the accurate science-based research and emotional stories which will help educate you and people everywhere and correct the misunderstandings which people have about The Sacred Plant.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.