COVID-19 en de noodzaak voor een nieuw paradigma.

paradigmashift

Samen met anderen ben ik van mening dat deze crisis een wereldveranderende kans is om verouderde ideologieën die de vrijheid van de gezondheid beperken, bloot te leggen en te transformeren. De zietekiemtheorie is een wetenschappelijk failliet paradigma gebaseerd op oorlogsmodellen van pathogene invasie. Deze theorie is gebruikt als instrument voor geopolitieke en sociale controle – grotendeels in de vorm van een vaccinatieagenda – om de bevolking te onderdrukken door middel van afgedwongen en opgedrongen lichamelijke penetratie en daarmee samenhangende invaliditeit, sterfte en toezicht. Hierdoor functioneert de conventionele westerse geneeskunde als een soort religie gebaseerd op consensusveronderstellingen en dogmatische medische monotheïstische houdingen. In de kern is deze benadering niet wetenschappelijk en schendt dus de vermelde ethische parameters rond geïnformeerd consent, bijdrage aan gezondheid (salutogenese) en niet weerlegbare wetenschappelijke bewijs.

Wij zijn van mening dat burgers de vrijheid moeten hebben om hun natuurlijke recht om geneeskunde te beoefenen naar eigen goeddunken uit te oefenen – met behoud van zowel de lichamelijke soevereiniteit als de burgerlijke vrijheden. Daartoe oriënteren we ons op het fundamentele uitgangspunt dat het lichaam inherent wijs is, dat symptomen zinvol zijn en dat radicale genezing bij uitstek mogelijk is wanneer we ons op de aarde afstemmen en onze plaats in de natuurlijke wereld eren.

De komende weken ga ik hier wat artikelen publiceren met informatie die de huidige paradigma’s in vraag stellen en de meningen hierboven geformuleerd, onderbouwen. Ik hoop op een open geest van de lezer en wens je veel gezondheid toe. Ik ben beschikbaar voor informatie, videocalls en consultaties.

Categories: Tags: , , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.